:: Tech. Support ::

Avast Antivirus

Voor particuliere gebruikers is er een gratis virusscanner van Avast. Werkt prima, is eenvoudig te installeren en update zichzelf. Het enige dat je hoeft te doen is de installatie uit te voeren en jezelf registreren met je e-mailadres. Hierop krijg je dan een licentie voor een jaar, waarna je je weer opnieuw kunt registreren. Dit e-mailadres kun je voor al je apparaten gebruiken waarop je Avast installeert, zodat je precies kunt zien wat de status van ieder apparaat is.

Deze virusscanner is overigens ook geschikt voor mobiele telefoons en biedt hierbij ook de mogelijkheid om je telefoon op te sporen, te blokkeren of te wissen bij verlies of diefstal.

Team Viewer

Een handig programma om op afstand je eigen computer of telefoon, of die van iemand anders te bedienen. Zo kun je over ter wereld je computer thuis gebruiken, alsof je achter je eigen computer zit. Dit is ook uitermate geschikt om iemand op afstand te helpen bij een simpel computer- of telefoonprobleem.

Voor de controle over een apparaat moet je de volledige versie installeren via www.teamviewer.com. Op de 'host' kun je dan volstaan met de Quick Support module. Dit programma is voor alle platforms, dus ook voor je mobiele telefoon, te downloaden.

Lees voor de volledige uitleg de info op de website.

Wil je door mij met je computer geholpen worden, dan kun je volstaan met het installeren van de Quick Support module.